Hallo! Ik ben Joyce en ik ben de oprichtster van Kiekepiep. Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje Julian in 2013 ging ik op zoek naar unieke babyaccessoires maar ik vond eigenlijk niet veel naar mijn smaak. Ik ben gek op kleur en vilt en dus maakte ik zelf mijn eerste wagenspanner van vilt. Op straat, op het kinderdagverblijf en in de supermarkt trok de wagenspanner meer aandacht dan mijn pasgeboren zoontje! Zo is mijn passie voor het maken van kinderaccessoires ontstaan. Toen ik op zoek ging naar mooie kwaliteit vilt ontdekte ik viltballetjes. Ik bestelde 10 balletjes en had toen nog geen idee wat ik ermee ging doen. Maar wat vond ik ze leuk en kleurrijk toen ik ze binnenkreeg!

In juni 2014 heb ik Kiekepiep opgericht en inmiddels maak ik muziekmobielen, naamletters en slingers van viltballetjes geïmporteerd uit Nepal. Daarnaast heb ik een uitgebreide collectie speenkoordjes, gemaakt van de mooiste materialen van hoge kwaliteit. Ik vind het fantastisch om nieuwe accessoires te ontwerpen en deze aan te passen aan de trend van nu. Ook struin ik regelmatig het internet af om nieuwe hippe webshops te ontdekken met handgemaakte babyaccessoires die ik op onze webshop mag verkopen. Inmiddels is Kiekepiep uitgegroeid tot een webshop met een ruime selectie van handgemaakte babyaccessoires uit Nederland. Waar let ik op bij het inkopen van accessoires van andere webshops? Het moet passen bij de eigen unieke stijl van Kiekepiep en ik moet het zelf ook willen hebben! Regelmatig komen er dus nieuwe accessoires op de webshop. Wil je op de hoogte blijven? Like dan Kiekepiep op facebook en je ziet alle nieuwe accessoires voorbij komen. Veel plezier met winkelen!

2 reacties op “Over Kiekepiep

  1. R Degenkamp zegt:

    Mooie spulletjes. Zelf heb ik de pastel kleurige onderzetters en het wolken kussen Robin besteld. Mooie materialen. Zeer tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *