Foto Joyce2Hallo! Ik ben Joyce en ik ben de oprichtster van Kiekepiep. Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje Julian in 2013 ging ik op zoek naar unieke baby- en kinderaccessoires maar ik vond eigenlijk niet veel naar mijn smaak. Ik ben gek op vilt en kleur dus maakte ik zelf de mooiste wagenspanner die ik ooit had gezien. Op straat, op het kinderdagverblijf en in de supermarkt trok de wagenspanner meer aandacht dan mijn pasgeboren zoontje! Zo is mijn passie voor het maken van vilten kinderaccessoires ontstaan. Toen ik op zoek ging naar mooie kwaliteit vilt ontdekte ik viltballetjes. Ik bestelde 10 balletjes en had toen nog geen idee wat ik ermee ging doen. Maar wat vond ik ze leuk en kleurrijk toen ik ze binnenkreeg!

In juni 2014 heb ik Kiekepiep opgericht en inmiddels maak ik wagenspanners, muziekmobielen, naamletters, slingers van vilt en/of viltballetjes. Daarnaast heb ik een uitgebreide collectie speenkoordjes, gemaakt van de mooiste materialen van hoge kwaliteit. Ik vind het fantastisch om nieuwe accessoires te ontwerpen en deze aan te passen aan de trend van nu. Regelmatig komen er dus nieuwe accessoires op de de webshop. Like Kiekepiep op facebook en je ziet alle nieuwe accessoires voorbij komen. Veel plezier met winkelen!

2 thoughts on “Over Kiekepiep

  1. R Degenkamp zegt:

    Mooie spulletjes. Zelf heb ik de pastel kleurige onderzetters en het wolken kussen Robin besteld. Mooie materialen. Zeer tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *